На Рівненщині сталася масова сутичка копачів бурштину з поліцією

Читать на русском
Близько 60 копачів бурштину намагалися заблокувати дорогу й погрожували побити поліцейських, що вилучили в них помпу для відкачування води.

У Сарненському районі Рівненської області сталася масова сутичка за участі працівників поліції та близько 6 десятків копачів бурштину.

Вчора поблизу Клесова люди в балаклавах намагалися заблокувати дорогу й погрожували побити працівників поліції, що вилучили помпу, приладдя для незаконного видобутку бурштину та автомобіль, пише з посиланням на «УНН» «Слово і Діло».

Холодницький назвав першу справу, яку ГПУ відмовилася передатиПершою справою, яку ГПУ відмовилася передати до НАБУ, стала так звана «бурштинова справа».

Незважаючи на те, що браконьєри поводили себе агресивно, поліції вдалося уникнути бійки, а вилучені предмети та автомобіль доставити до Сарненського райвідділу поліції.

Особи зловмисників встановлюють, за фактом порушення правил використання надр та опору працівникам поліції порушено кримінальне провадження.

Нагадаємо, 14 червня працівники Служби безпеки України спільно з прикордонниками у Волинській області вилучили в контрабандистів літак, який ті використовували для доставки за кордон зброї, сигарет і бурштину.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: