Ердоган домовився з Путіним про зустріч

Читать на русском
Телефонна розмова була організована після того, як у понеділок турецький президент направив до Володимира Путіна листа з приводу збитого російського військового літака.

За результатами телефонної розмови між президентом Росії Володимиром Путіним і президентом Туреччини Реджепом Таїпом Ердоганом лідери двох країн домовилися про зустріч віч-на-віч.

Про це йдеться в заяві адміністрації президента Туреччини передає «Слово і Діло» з посиланням на Reuters.

Йдеться про те, що обидва президенти вирішили відродити відносини й спільно боротися з тероризмом. В адміністрації Ердогана додали, що слід вжити «необхідних заходів», щоб оживити відносини.

Україна домовилася збирати в Туреччині літаки на базі Ан-158Україна та Туреччина домовилися про спільне виробництво пасажирських і транспортних літаків, зокрема літака TAN-158 на базі української моделі АН-158.

Телефонна розмова була організована після того, як у понеділок турецький президент направив до Володимира Путіна листа з приводу збитого російського військового літака. Сама розмова було проведено з ініціативи російської сторони.

Як повідомлялося раніше, лідери Росії й Туреччини домовилися про заходи для поліпшення відносин між країнами.

Водночас прем'єр-міністр Туреччини Біна Йилдирим спростував свою заяву, що Туреччина готова виплатити Російської Федерації компенсацію за збитий в Сирії російський Су-24.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: