На українсько-польському кордоні утворились великі черги з автомобілів

Читать на русском
На контрольно-пропускних пунктах між Україною і Польщею з українського боку в суботу вранці застрягли майже 900 автомобілів.

Станом на ранок суботи на контрольно-пропускних пунктах в’їзду/виїзду на українсько-польському кордоні в бік виїзду з України були зафіксовані черги з 860 автомобілів.

Про це інформує «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу Західного регіонального управління Державної прикордонної служби України.

Так, у Волинській області 50 автівок стояли у черзі на міжнародному автомобільному пункті пропуску «Устилуг-Зосін», ще 170 – на ПП «Ягодин-Дорогуськ».

Насіров розповів, скільки грошей митниці перерахували на ремонт дорігМитниці у відомстві Державної фіскальної служби (ДФС) за період із березня до травня 2016 року перерахували близько 400 млн грн на реконструкцію та поточний ремонт автомобільних доріг загального користування державного значення.

На Львівщині найбільш завантаженими КПВВ виявилися «Рава-Руська-Гребенне» (200 авто в черзі), «Краковець-Корчова» (130), «Грушів-Будомєж» (120) та «Угринів-Долгобичув» (100). 50 автівок очікували на проїзд у бік Польщі на пропускному пункті «Шегині-Медика», 40 – на «Смільниця-Кросценко».

Решта пунктів пропуску на західному кордоні України не завантажені, повідомили в Державній прикордонній службі

Нагадаємо, сьогодні Україна відзначає День митниці. Спеціально до професійного свята митників «Слово і Діло» підготувало підбірку обіцянок, присвячених їхній роботі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: