Насіров розповів, скільки грошей митниці перерахували на ремонт доріг

Читать на русском
Найбільшу ефективність у дорожньому експерименті продемонструвала Львівська митниця – з початку експерименту на ремонт доріг було направлено 453,5 млн грн із вересня 2015 до травня 2016 року.
Роман Насиров

Митниці у відомстві Державної фіскальної служби за період із березня до травня 2016 року перерахували близько 400 млн грн на реконструкцію та поточний ремонт автомобільних доріг загального користування державного значення.

Про це повідомляє «Слово і Дело» з посиланням на прес-службу ДФС.

В цілому за період з вересня 2015 року до травня поточного року Фіскальна служба перерахувала на ремонт доріг понад 1,3 млрд грн.

«Найбільшу ефективність у «дорожньому експерименті» продемонструвала Львівська митниця – з початку експерименту на ремонт доріг було направлено 453,5 млн грн (з вересня 201 року до травня 2016 року – Ред.). Водночас найгірші результати продовжує показувати Одеська митниця», – зазначив голова ДФС Роман Насіров.

За півроку митники направили на ремонт доріг майже 1 млрд грнПеревиконання плану роботи митниці дало можливість направити додатково на ремонт доріг у п’яти регіонах України майже 955 млн грн.

Щодо Одеської митниці Насіров уточнив, що перевиконання показників і, відповідно, перерахування до спецфонду регіону відбулося лише в січні й лютому 2016 року – 92 млн грн. Але за вересень-грудень 2015 року та березень-травень 2016 року Одеська митниця не виконувала планові надходження митних платежів.

Як повідомлялося раніше, міністр інфраструктури Володимир Омелян пропонує обмежити вагу вантажних автомобілів і перекласти відповідальність за порушення габаритних норм на власника вантажу, перевізника та водія транспортного засобу.

Раніше радник міністра інфраструктури Андрій Пивоварський закликав прем'єр-міністра Володимира Гройсмана вплинути на народних депутатів для якнайшвидшого створення Дорожнього фонду.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: