Сьогодні в ПАРЄ відбувся «міні-Brexit» – Ар'єв

Читать на русском
Глава української делегації в ПАРЄ розповів про протести України та Британії проти резолюції про зближення з Росією.
Володимир Ар'єв

Глава української делегації в ПАРЄ Володимир Ар'єв розповів, що Україна та Великобританія опротестували резолюцію Асамблеї про зближення з Росією.

Як повідомляє «Слово і Діло», про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

Дебют Савченко в ПАРЄ: ми платимо за спокій Європи своєю кров'ю20 червня нардеп Надія Савченко вперше виступила на засіданні ПАРЄ і подякувала євродепутатам за допомогу в її звільненні.

«Міні-Brexit (іронізую) ще й за участю України стався сьогодні на Бюро ПАРЄ. Після дебатів в Асамблеї, де переважна більшість делегатів висловилася проти загравання з РФ без виконання нею вимог, координуючий орган ПАРЄ видав декларацію про спільні цінності з РФ і про необхідність руху назустріч. Я та британець на знак протесту залишили засідання», – написав Ар'єв.

Він додав, що представник Сполученого Королівства назвав таку позицію Європи причиною голосування британців за вихід з ЄС.

Ар'єв також заявив, що розчарований президентом ПАРЄ Педро Аграмунтом, який раніше заявляв, що є другом України.

Нагадаємо, раніше нардеп Леонід Ємець заявив, що через потужне російське лобі в Парламентській асамблеї Ради Європи склалася непроста ситуація, яка призвела до того, що французька делегація робить усе, щоб зняти санкції щодо права голосу Росії.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: