У «Батьківщині» прокоментували невиконану обіцянку Тимошенко

Читать на русском
Фракція Батьківщини відмовилася надати докази залежності міністрів нинішнього уряду від українських олігархів.
Юлія ТимошенкоФото: ТСН

Фракція «Батьківщини» звинуватила деяких міністрів уряду в тісних зв'язках з українськими олігархами. Саме тому фракція не голосувала за призначення чинного складу Кабміну.

Про це «Слову і Ділу» повідомила керівник прес-служби партії Катерина Лебедєва.

Таким чином вона прокоментувала заяву лідера «Батьківщини» Юлії Тимошенко, яка 30 березня пообіцяла оприлюднити результати перевірок кандидатів на посади міністрів або будь-яких інших чиновників щодо їхніх зв'язків з олігархічними кланами.

Цю перевірку проводила внутрішня аналітична служба партії, яка й встановила факти залежності міністрів від олігархів. Однак докази, які б підтвердили звинувачення на адресу Кабміну, в «Батьківщині» надати відмовилися.

За словами Лебедєвої, висновки аналітичної служби є внутрішнім службовим документом, який не підлягає публікації. «Але факти залежності чиновників від олігархів постійно з'являються у відкритому доступі в різних засобах масової інформації», – відзначили в «Батьківщині».

З огляду на те, що результати перевірок претендентів на посади міністрів щодо їхніх зв'язків з олігархічними кланами так і не були оприлюднені, «Слово і Діло» надає обіцянці Юлії Тимошенко статус «не виконано».

За свою політичну кар'єру Тимошенко дала 164 обіцянки. Рівень її відповідальності станом на сьогодні становить 38%. Скільки обіцянок лідер «Батьківщини» виконати не змогла, можна дізнатися за цим посиланням.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: