Савченко створить багато проблем Тимошенко – політтехнолог

Читать на русском
Після звільнення українська льотчиця, нардеп Надія Савченко може створити низку проблем лідеру фракції Батьківщини Юлії Тимошенко.

Після звільнення українська льотчиця, народний депутат України Надія Савченко може створити низку проблем лідеру фракції «Батьківщини» Юлії Тимошенко.

Таку думку в Facebook висловив український політтехнолог Тарас Березовець, пише «Слово і Діло».

За його словами, хоч це й особиста перемога Президента України Петра Порошенка, але вона може створити деякі труднощі для України.

Юлія ТимошенкоНародний депутат України

«Повернення Савченко створює багато серйозних проблем і викликів країні, про які поки сором'язливо мовчать влада та опозиція. Найперша проблема чекає лідера фракції, куди Надія Савченко тріумфально заходить обраним народним депутатом. І мені здається, тут місце в човні буде лише для однієї людини», – вважає Березовець.

Водночас політичний аналітик Павло Нусс також заявляє, що Савченко змістить Юлію Тимошенко з посади лідера фракції. На його переконання, Надія Савченко пам'ятає, як Тимошенко пообіцяла, але не поїхала до Москви перед парламентськими виборами 2014 року.

«Для Тимошенко Надія – це лише вдалий політтехнологічний прийом. А от зараз повертається реальна людина, яка зможе ставити питання та вимагати відповіді на них. До виконання своїх обов'язків повертається лідер фракції», – пише Нусс.

***
Редакція «Слово і Діло» може не поділяти точку зору автора. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує винятково роль носія.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: