Бойовики вчергове обстріляли ЗСУ із забороненої зброї – штаб АТО

Читать на русском
Проросійські бандформування продовжують порушувати режим припинення вогню та застосовувати заборонену зброю.

Бойовики самопроголошених республік обстріляли Збройні сили України зі 152-мм артилерії та великокаліберних кулеметів.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-центр штабу АТО.

«Ситуація в зоні проведення АТО залишається неспокійною. В темну пору доби російські окупаційні війська активізувалися вздовж усієї лінії розмежування. Зафіксовано 46 обстрілів позицій ЗС України, з них на донецькому напрямку – 22, на маріупольському – 16 та 8 – на луганському. По укріпленнях сил АТО ворог 30 разів застосовував міномети та 7 разів 122-мм та 152-мм артилерію», – йдеться в повідомленні.

Так, бойовики з артилерії гатили по укріпленнях ЗСУ поблизу Невельського, Кам'янки, Новоселівки другої та Троїцького, а з мінометів – поблизу Пісків, Авдіївки, Верхньоторецького, Троїцького та Зайцевого.

«На маріупольському напрямку по позиціях поблизу Водяного російські окупанти вели вогонь із 82-мм мінометів, а неподалік Талаківки, Тарамчука та Широкиного – зі 120-мм мінометів», – додали в штабі АТО.

Окрім того, сепаратисти були активні й на луганському напрямку. Там ворог застосовував 122-мм самохідні артилерійські установки, міномети та іншу зброю, обстрілюючи опорні пункти сил АТО неподалік Новозванівки та Новоолександрівки.

Боевики снова обстреляли ВСУ из запрещенного оружия – штаб АТОSlovoiDilo

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: