Порошенко пообіцяв бійцям Нацгвардії «обкатку боєм»

Читать на русском
Президент від повів на запитання бійців Національної гвардії про те, коли їм дадуть можливість отримати бойовий досвід.
Петро ПорошенкоФото: АПУ

Президент України Петро Порошенко обіцяє, що бійці Національної гвардії будуть частіше залучатися до захисту лінії фронту на Донбасі.

Про це він заявив у ході спілкування з представниками підрозділу під час нагородження нагород учасникам бою під Семенівкою, інформує «Слово і Діло».

«Хоча відповідно до закону Національна гвардія має інше призначення, найближчим часом за моїм дорученням буде проведена нарада за участю міністра оброни, начальника Генерального штабу, командувача Національної гвардії… Ми зробимо можливість для того, щоб бійці Національної гвардії пройшли, так би сказати, «обкатку боєм». Щоб вони відчули, що означає бути на «передку», щоб не кланятись кулям», – сказав Президент, наголосивши на тому, що він при цьому залишається прихильником мирного розвитку подій.

В СБУ розповіли, в яких містах упіймали найбільше терористівСпівробітники Служб безпеки України за рік ліквідували три десятки підготовлених російськими фахівцями диверсійних групу всій країні.

Порошенко розповів, що загалом правоохоронці України ведуть активну антитерористичну діяльність по всій Україні, вже попередивши майже 300 терактів.

Нагадаємо, в середині травня підрозділи Національної гвардії отримали 6 новітніх бронетранспортерів БТР-3Е1Д.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: