Бойовики обстріляли українські позиції та пункт пропуску в Мар'їнці

Читать на русском
Проросійські бойовики на Донбасі відкривали вогонь по позиціях українських військових із мінометів і танків.

Вчора в зоні АТО російські окупанти активізувалися з 18:00, особливо в районі Мар’їнки, де позиції Збройних сил України більше 10 разів потрапили під вогонь зі стрілецької зброї та гранатометів різних систем.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-центр штабу АТО.

За даними військових, за добу зафіксовано 46 обстрілів позицій сил АТО, 24 з них – на маріупольському, 18 – на донецькому та 4 – на луганському напрямках.

Укріплення біля Красногорівки бойовики обстрілювали з БМП та зенітної установки ЗУ-23-2, а згодом ще й із важких мінометів та з танку. Близько 19:00 під ворожий вогонь потрапив контрольний пункт в’їзду/виїзду «Мар’їнка», де постраждали двоє цивільних осіб.

«На маріупольському напрямку російські окупанти обстріляли опорні пункти поблизу Широкиного, Водяного, Гнутового, Славного та Новотроїцького з кулеметів великого калібру та гранатометів різних систем», – додали в штабі.

На донецькому напрямку позиції українських військових поблизу Невельського, Луганського та Троїцького бойовики обстріляли з мінометів, а біля Зайцевого та Новгородського – з кулеметів великого калібру та автоматичних гранатометів.

На Луганщині наші опорні пункти поблизу Новоолександрівки та Попасної, потрапили під вогонь мінометів калібру 82 мм, а поблизу Новозванівки – гранатометів.

Боевики обстреляли украинские позиции и пункт пропуска в МарьинкеSlovoiDilo

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: