СБУ вилучила в контрабандистів літак

Читать на русском
Служба безпеки України знайшла на Волині літак, на якому контрабандисти переправляли до Європи бурштин, зброю та сигарети.

Працівники Служби безпеки України спільно з прикордонниками виявили в Ковельському районі Волинської області літак Ан-2, який злочинці використовували для контрабанди до Польщі зброї, сигарет та бурштину.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу СБУ.

«При огляді кабіни літака працівники спецслужби виявили карти та документи з інформацією про коридори прольоту через кордон, точки зльоту-посадки та вивантаження товарів», – повідомили у відомстві.

ДФС вилучила у злочинця рекордний камінь бурштинуСпівробітники Державної фіскальної служби вилучили у виробника підробленої горілки шматок бурштину вагою 1,8 кг.

Згідно з оперативною інформацією СБУ, зловмисники використовували літак для контрабанди в Європу бурштину, сигарет та зброї. Наразі правоохоронні органи встановлюють особи організаторів та учасників нелегальних перевезень.

Нагадаємо, наприкінці травня в результаті проведених обшуків у скупника незаконно видобутого бурштину в Рівненській області було вилучено 190 кг каменів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: