Образ Савченко дуже легко ламається – експерт

Читать на русском
Катерина Одарченкополіттехнолог

Всі розуміють, що Савченко не є професійним політиком, і потрібно виходити з цього.

Про це в коментарі «Слову і Ділу» розповіла засновник компанії SIC Group Ukrainе Катерина Одарченко, аналізуючи той факт, що після зустрічі з Президентом Надія Савченко заявила, що він працює на вищому щаблі й робить все від нього залежне.

«Зараз не варто перебільшувати місію Савченко та її роль у політичному житті. Безумовно, вона є та залишиться символом, але не потрібно перекладати її героїзм у військовій частині на частину політичну», – констатувала Одарченко.

На її думку, всі розмови про те, що є конфлікт із Тимошенко, й інша інформація такого роду не мають сенсу. Савченко й сама максимально лояльно висловлюється з цього приводу, розуміючи, що фрази можуть вирвати з контексту та подати як внутрішній конфлікт у «Батьківщині».

Експерт зазначила, що політичні сили навряд чи зараз почнуть боротьбу за Савченко.

«Образ Савченко дуже легко ламається інформаційно, і якщо у когось буде завдання його зламати, це обов'язково зроблять», – підкреслила вона.

Крім того, Савченко не та людина, що бігтиме за грошовими одиницями, щоб перейти до іншої фракції та використовувати свій образ.

Додамо також, що за підсумками зустрічі Надія Савченко заявила, що відчула навчання та повчання в деяких моментах, але вона готова це прийняти, оскільки дійсно багато чого не знає.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: