У МЗС назвали мету візиту Клімкіна до Берліна

Читать на русском
Міністр закордонних справ Павло Клімкін відбуває з візитом до Берліна з питань безвізового режиму для України та врегулювання конфлікту на Донбасі.
Павло Клімкін

Міністр закордонних справ Павло Клімкін відбуває з візитом до Берліна з питань безвізового режиму для України та врегулювання конфлікту на Донбасі.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу МЗС.

«1-2 червня міністр закордонних справ України Павло Клімкін здійснить робочий візит до Федеративної Республіки Німеччина. Метою візиту є обговорення актуальних питань двосторонньої українсько-німецької взаємодії», – йдеться в заяві.

У РФ прокоментували можливість визнання «ДНР» і «ЛНР»Російська Федерація поки не збирається визнавати незалежність так званих «Донецької/Луганської народних республік» через те, що це дозволить Заходу знизити тиск на Україну.

За словами представників прес-служби, також буде обговорюватися питання скасування віз для українців. Окрім того, Клімкін обговорить із німецькими колегами питання деескалації конфлікту на Донбасі.

«Сторони також розглянуть питання виконання Мінських домовленостей та політичного врегулювання ситуації на сході України в контексті протидії російській агресії», – наголошують у прес-службі.

Нагадаємо, протягом тижня в зоні проведення антитерористичної операції різко загострилася ситуація. З території, підконтрольної бойовикам, кількість обстрілів збільшилася втричі.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: