«Укроборонпром» залучать до «розумної оборони» НАТО

Читать на русском
Також розглядалися варіанти отримання інформації, технічних стандартів і технологій у провідних країнах світу.

Керівництво ДК «Укроборнпром» і НАТО обговорили залучення України до проекту концепції Північноатлантичного альянсу «розумна оборона» та партнерських груп Агентства НАТО з підтримки й постачання (NSPA).

Про це йшлося на засіданні в Національній академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного, яке відбулося 2 червня 2016 року, повідомляє «Слово і Діло».

«Стандарти НАТО – головний акцент подальшого розвитку військової промисловості «Укроборонпрому». Ми будемо рухатися саме в цьому напрямку», – заявив генеральний директор концерну Роман Романов.

Як повідомляється, під час обговорення розглядалися варіанти отримання інформації, технічних стандартів і технологій у провідних країнах світу. Сторони також ухвалили оновлену версію дорожньої карти Україна-НАТО з оборонно-технічного співробітництва.

Як зміцнення східних рубежів НАТО допоможе УкраїніАктивізація Північноатлантичного блоку НАТО щодо зміцнення своїх східних кордонів стабілізує євроатлантичний безпековий простір та допоможе стримати будь-яку подальшу російську агресію.

Нагадаємо, з 2016 року ДК «Укроборонпром» розвивається в рамках стратегії «Український щит», яка передбачає перехід на високотехнологічне виробництво, міжнародні стандарти та оснащення армії сучасними зразками озброєння.

Відзначимо, заступник генсека НАТО Александер Вершбоу заявив, що в ході варшавського саміту, який пройде 8-9 липня, НАТО надасть пакет допомоги для України.

Як повідомлялося раніше, Організація північноатлантичного договору відкрила представництво консультаційної підтримки в стінах будівлі державного концерну «Укроборонпром».

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: