Розробки «Укроборонпрому» зацікавили йорданського короля

Читать на русском
Йорданський монарх особливо відзначив перспективний бойовий модуль Дуплет, розроблений ДП Житомирський бронетанковий завод. Позитивні відгуки йорданської сторони також були адресовані бойовому модулю Кастет.
Бойовий модуль «Дуплет»

Інноваційні розробки українського державного концерну «Укроборонпром» привернули особливу увагу йорданського короля Абдалли II бін аль-Хусейна на XI міжнародній виставці сил спеціального призначення SOFEX-2016.

Йорданський монарх звернув особливу увагу на бронеавтомобіль «Дозор-Б» із бойовим модулем «Блік-2М», бойові модулі «Дуплет» і «Штурм БМ-3М», гармати ЗТМ-1 і ЗТМ-2, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу концерну.

Як повідомляється, йорданський монарх особливо відзначив перспективний бойовий модуль «Дуплет», розроблений ДП «Житомирський бронетанковий завод». Позитивні відгуки йорданської сторони також були адресовані бойовому модулю «Кастет».

В ході виставки представники української сторони запланували низку зустрічей із представниками уряду, збройних сил та індустрії Йорданського Хашимітського королівства.

Відзначимо, що свої останні розробки представили такі виробники вітчизняної військової техніки, як ОПК ДП «Житомирський бронетанковий завод», ДП «Київський бронетанковий завод», ДЗТІП «Промоборонекспорт», ДП «Львівський бронетанковий завод», ДП «НТК «Завод точної механіки» та інші.

«Укроборонпром» відзвітував про кількість техніки, поставленої ЗСУ у 2016 роціЗокрема, держконцерн передав військам 19 одиниць нової бронетанкової техніки та 34 – відремонтованої.

Нагадаємо, що в квітні заступник міністра оборони Малайзії Мохд Джохарі Бахарум запропонував представникам українського держконцерну «Укроборонпром» почати співпрацю у виробництві бронетехніки та протитанкового озброєння.

Раніше повідомлялося, що найбільші оборонні підприємства України та Туреччини «Укроборонпром» і Aseslan почали переговори про спільну модернізацію танків.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: