У будівлі концерну «Укроборонпром» відкрився офіс НАТО

Читать на русском
Серед пріоритетів на першому місці стоїть розробка дорожньої карти переходу української оборонної промисловості на стандарти НАТО і поглиблення партнерства з країнами-членами Альянсу.

Організація північноатлантичного договору відкрила представництво консультаційної підтримки в стінах будівлі державного концерну «Укроборонпром».

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу «Укроборонпрому».

«Ми поглиблюємо співпрацю наших підприємств з НАТО і впроваджуємо стандарти Альянсу в виробництві військової техніки. Робота відповідного представництва наших партнерів істотно прискорить ці процеси», – коментує подію заступник гендиректора з розвитку «Укроборонпрому» Артур Херувімов.

Відзначається, що серед пріоритетів на першому місці стоїть розробка дорожньої карти переходу української оборонної промисловості на стандарти НАТО і поглиблення партнерства з країнами-членами Альянсу.

Обама хоче завершити свою каденцію без прямої конфронтації з Кремлем – експертСпеціаліст поділився міркуваннями щодо заяви Андрія Парубія про те, що США після виборів нового президента можуть надати Україні зброю.

НАТО зробить все можливе, щоб сприяти українській військовій промисловості. «При цьому співпраця розгорнуто не тільки з «Укроборонпромом», а й з усіма силовими структурами держави», – підкреслив старший радник з питань логістики та стандартизації Офісу зв'язку НАТО в Україні Мирослав Пелікан.

Нагадаємо, що в Росії серйозно стурбовані можливим вступом України і Грузії в НАТО.

Раніше, заступник генерального секретаря НАТО Олександр Вершбоу відкинув будь-які можливості піти на поступки Росії в питаннях України з метою спільної боротьби з тероризмом.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: