Справа «беркутівців»: суд відхилив самовідвід присяжних

Читать на русском
Зараз йде суд п'ятьох екс-беркутівців Павла Аброськіна, Сергія Зінченка, Олександра Маринченко, Сергія Тамтури та Олега Янишевського, які звинувачуються у вбивствах активістів Майдану.

Святошинський районний суд міста Києва відмовив захисту п'ятьох колишніх працівників спецпідрозділу МВС України «Беркут» у відведенні присяжних.

Відповідне рішення суд ухвалив на засіданні у вівторок, 31 травня, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

Нагадаємо, що зараз йде суд над п'ятьма колишніми беркутівцями Павлом Аброськіним, Сергієм Зінченком, Олександром Маринченком, Сергієм Тамтурою та Олегом Янишевським, які звинувачуються у вбивствах активістів Майдану.   Як повідомлялося раніше, на попередніх засіданнях присяжні подавали таке клопотання в зв'язку з низьким рівнем заробітної плати та напруженим графіком судових засідань.

Нагадаємо, що Печерський районний суд Києва в червні минулого року обрав запобіжний захід у вигляді утримання під вартою для підполковника спецпідрозділу «Беркут» Олега Янишевського.

***
Всі матеріали, які розміщені на цьому сайті із посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та/чи розповсюдженню в будь-якій формі, інакше як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: