Українській владі неможливо нав'язати власну волю, навіть якщо ти Надія Савченко – експерт

Читать на русском
Валентин Войтковполітолог

У нас склався певний образ Савченко. Вона стала народним героєм, але про її особисті якості та якості політика ми нічого не знаємо.

Про це в коментарі «Слову і Ділу» розповів політолог Валентин Войтків, аналізуючи перспективи Надії Савченко в політиці.

«Перспективи Савченко поки що туманні, враховуючи, що вона поки не розуміє, як там все працює й у якому жанрі потрібно грати», – наголосив Войтків.

«Безумовно, найближчим часом вона намагатиметься щось показати, але, скоріш за все, загубиться. Потрібно розуміти, що таке український парламент. Одна людина не зможе нав'язати там свою волю», – вважає політолог.

Савченко про війну, Путіна та особисті плани. Основні тези прес-конференціїЗвільнена з полону українська льотчиця Надія Савченко розповіла про свої погляди на українсько-російський конфлікт та власні плани на майбутнє.

Експерт зауважив, що навіть її адвокат визнав, що політика навчить Савченко бути більш компромісною.

«Українському парламенту неможливо нав'язати свою волю, навіть якщо ти Надія Савченко», – констатував він.

На його думку, для Савченко можливими є два варіанти. Або, попрацювавши деякий час, вона піде у вільне плавання, або залишиться в парламенті, але загубиться там через деякий час. Не виключені навіть скандали.

Додамо, що сама Надія Савченко під час прес-конференції заявила, що поки знає, як працюють ізсередини дві структури – армія та в'язниця, й працюватиме в цих напрямках. «Це те, що пройшла. Те, де я знаю, що треба змінити». Вже у вівторок Савченко планує з'явитись у ВР.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: