Експерт розповів, кого так розлютив Путін, що ЄС готовий продовжити санкції проти РФ

Читать на русском
Валентин Краснопьоровполітичний експерт

У РФ розуміють, що незабаром буде вирішено питання санкцій, і обміном Савченко, вони вирішили показати, що змінюються.

Таку думку в коментарі «Слову і Ділу» висловив політичний аналітик Валентин Краснопьоров, аналізуючи заяву президента РФ Володимира Путіна про необхідність приступити до створення на великому просторі від Атлантики до Тихого океану зони економічного та гуманітарного співробітництва.

«РФ грає з ЄС щодо санкцій. Але ця спроба буде невдалою. Санкції зняті не будуть, попри те, що Росія продовжує тиснути в цьому напрямку», - констатував Краснопьоров.

Крім того, як зазначив він, РФ розгойдує Європу.

«Росія зробила найбільшу помилку – розлютила одну з найсильніших економік Європейського Союзу, а саме Німеччину. Меркель уже заявила, що не бачить повернення РФ до країн «великої вісімки», – пояснив аналітик.

Євросоюз продовжить санкції проти РосіїЄвропейський союз має намір продовжити санкції проти Росії через невиконання РФ Мінських угод.

За його словами, найбільші економіки Європи мотивовані або боротися зараз з РФ (Велика Британія та Німеччина), або перебувають у невизначеному стані (Франція).

«Франція грає доброго поліцейського. Але торгівля між Францією та РФ не має таких обсягів, щоб миритися. В Італії ситуація складніша, але ця країна не зможе боротися з впливом інших країн, тому санкції точно будуть продовжені», – проаналізував Валантин Краснопьоров.

Додамо, також Володимир Путін заявив, що РФ готова вести діалог з ЄС щодо широкого кола питань, але зустрічної готовності Європи він поки не бачить.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: