Стало відомо, скільки обіцянок виконали міністри за минулий тиждень

Читать на русском

За минулий тиждень «Слово і Діло» зафіксувало 19 нових обіцянок, які роздали члени нинішнього Кабінету міністрів України. Також міністри виконали 4 обіцянки. Що обіцяли та як дотримували слова в Кабміні?

Нові обіцянки

За минулий тиждень більше за інших пообіцяв глава Мінекології Остап Семерак. Він роздав 4 обіцянки – створити єдиний електронний реєстр перевірок, створити Державну природоохоронну службу, створити автоматизовану систему екологічних даних, а також набирати до відомства працівників на основі відкритого конкурсу.

Глава Кабміну Володимир Гройсман пообіцяв презентувати програму розвитку «Укрзалізниці», провести Євробачення-2017 на високому рівні, а також не допустити російські компанії до приватизації Одеського припортового заводу.

Експерт розповів, чому Гройсман вирішив зняти третину повноважень із КабмінуПолітолог проаналізував ініціативу Кабміну надати міністерствам та місцевим органам повноваження щодо ухвалення 30% рішень, які зараз перебувають у його компетенції.

Міністри Кубів, Данилюк, Кутовий, Гриневич, Розенко, Нищук і Рева також роздали кілька обіцянок.

Виконані

За минулий тиждень 2 обіцянки виконав міністр Семерак. Він оголосив конкурс на посаду директора парку «Гуцульщина» й виконав таким чином ще одну обіцянку – призначати керівників природних парків на підставі відкритих конкурсів.

По одній виконаній обіцянці у глави МінАПК Кутового та віце-прем'єра Кириленка – презентувати модель розвитку АПК і залишити на своїх місцях пам'ятники Другої світової війни відповідно.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: