Росія влаштувала «вертолітні» провокації на українському кордоні – Держприкордонслужба

Читать на русском
Також прикордонники Луганського і Харківського загонів зафіксували політ 2 російських вертольотів Мі-8 над територією РФ, недалеко від українсько-російського кордону.

Бердянський загін прикордонників виявив поблизу адміністративного кордону над тимчасово окупованою територією АР Крим політ 2 російських вертольотів Мі-8.

Про це йдеться в повідомленні прес-центру Держприкордонслужби, передає «Слово і Діло».

«Також прикордонники Луганського і Харківського загонів зафіксували політ 2 російських вертольотів Мі-8 над територією РФ, недалеко від українсько-російського кордону», – інформує Держприкордонслужба.

В ДПСУ також повідомили, що 20 травня в районі проведення АТО були виявлені 7 безпілотних літальних апаратів, які бойовики використовували для розвідки.

РФ проведе військові навчання на кордонах із країнами-членами НАТОМіноборони РФ оголосило про проведення масштабних навчань ВДВ у Псковській області, на кордонах з країнами-членами НАТО.

Нагадаємо, що в кінці квітня Росія перекинула вертольоти на адмінкордон з Кримом.

Як раніше повідомлялося, з квітня по листопад з метою зниження рівня злочинної діяльності на державному кордоні, в прикордонних районах і областях проведуть спецоперацію «Кордон 2016».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: