Росія перекинула вертольоти на адмінкордон із Кримом

Читать на русском
За даними прикордонної служби, також зафіксовано 4 безпілотні літальні апарати в зоні проведення АТО з боку непідконтрольної Україні території.

Державна прикордонна служба України зафіксувала п'ять російських вертольотів Мі-8 на адміністративному кордоні між Херсонською областю та окупованим Кримом.

Про це «УНН» повідомили в прес-службі Держприкордонслужби, повідомляє «Слово и Діло».

«На адміністративному кордоні з тимчасово окупованою територією АР Крим прикордонники Азово-Чорноморського регіонального управління зафіксували над тимчасово окупованою територією польоти 5 російських вертольотів Мі-8», – йдеться в повідомленні.

За даними прикордонної служби, також зафіксовано 4 безпілотних літальних апарати в зоні проведення АТО з боку непідконтрольної Україні території.

Як виглядає «Стіна» на кордоні з РФУ 2015 році в межах Чернігівської та Харківської областей на кордоні з Росією було обладнано понад 230 км протитанкових ровів і 75 км захисної огорожі

Нагадаємо, що в березні Державна прикордонна служба України спільно з Державною фіскальною службою завадили вивезенню понад 300 тис. грн на окуповану територію через КПВВ «Зайцеве».

У Держприкордонслужбі також заявили про проведення спецоперації «Кордон-2016», яка буде проходити з квітня до листопаду з метою зниження рівня злочинної діяльності на державному кордоні, в прикордонних районах та областях.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: