Данилюк прокоментував рішення МВФ щодо погодження нового траншу

Читать на русском
Міністр фінансів Олександр Данилюк заявив, що перемовини з МВФ щодо надання чергового траншу були непростими, але конструктивними.

Міністр фінансів Олександр Данилюк заявив, що перемовини з Міжнародним валютним фондом щодо надання чергового траншу були непростими, але конструктивними.

Про це він написав у Facebook, повідомляє «Слово і Діло».

«Це були непрості, але конструктивні переговори. Ми показали, що урядова команда сильна та націлена на реформи. Ми є надійними партнерами для організацій, які підтримують нас на шляху змін», – наголосив Данилюк.

Очільник Мінфіну подякував прем'єру, Президенту та голові Національного банку за підтримку, а також Верховній Раді – за довіру новому складу Кабінету міністрів.

«Сподіваюся на продовження ефективної співпраці та ухвалення необхідних законів. Разом ми зможемо зробити Україну економічно сильнішою та справедливішою», – додав міністр.

Нагадаємо, вчора, 18 травня, місія МВФ досягла угоди з українською владою з питань політики, необхідної для завершення другого перегляду в рамках EFF, за умови схвалення керівництвом МВФ і Виконавчою радою.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: