У Moody's спрогнозували, коли Україна отримає гроші від МВФ

Читать на русском
Для України першочерговими питаннями, як і раніше, залишаються зміна балансу економіки та зниження дефіциту Держбюджету.

Міжнародне рейтингове агентство Moody's вважає, що Україна отримає черговий транш від МВФ у розмірі $1,7 млрд у I півріччі 2016 року.

Після приїзду місії МВФ в Україну Moody's очікує, що МВФ може виділити Україні транш на $1,7 млрд уже до середини року, йдеться у звіті агентства, повідомляє «Слово і Діло».

На думку аналітиків Moody's, подальший прогрес в українських реформах залежатиме від продовження співпраці України та МВФ. Водночас для України першочерговими питаннями, як і раніше, залишаються зміна балансу економіки та зниження дефіциту Держбюджету.

Агентство відзначає, що уряд Гройсмана почав швидкий рух у відновленні програми реформ.

Чого чекати від місії МВФ в Україні?З 10 по 18 травня в Україні проводить роботу місія МВФ. В Україні не даремно цій події приділяють особливу увагу, адже від результатів роботи місії залежатиме подальше фінансування України з боку Фонду та міжнародних донорів.

Нагадаємо, що останній транш від МВФ Україна отримала в серпні 2015 року.

10 травня в Україну прибула місія МВФ, яка перебуватиме тут до 18 травня.

Як повідомлялося раніше, якщо зростання економіки України «не вписуватиметься» в критерії програми співпраці з Міжнародним валютним фондом, МВФ може переглянути свої вимоги.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: