Айвазовська прокоментувала інформацію про своє призначення головою ЦВК

Читать на русском
Голова правління ГО ОПОРА розповіла, чи збирається вона змінювати на посаді Охендовського.
Ольга АйвазовськаФото: МВС

Голова правління Громадянської мережі «ОПОРА» Ольга Айвазовська назвала чутками інформацію про можливе призначення її головою Центральної виборчої комісії.

Про це з посиланням на її сторінку в Facebook пише «Слово і Діло».

«Колеги, прочитала від «Обозревателя» новину про мою кандидатуру на голову ЦВК. Читала з інтересом, оскільки там описано, що зі мною йдуть переговори, Гринів наполягає на мені, а я думаю, чи погоджуватися. Не знаю, хто й що фантазує, але я нічого такого не думаю, як і нікуди не збираюся», – зазначила вона.

Стало відомо, коли відбудуться довибори на окрузі ЄремеєваЦВК отримала свідоцтво про смерть нардепа Ігоря Єремеєва та призначила на його окрузі довибори на 17 липня 2016 року.

Нагадаємо, раніше Айвазовській пророкували місце в політичній підгрупі Тристоронньої контактної групи з урегулювання ситуації на Донбасі, де вона працює експертом із виборчих питань. Тоді громадська активістка також спростувала цю інформацію.

Додамо, що днями спікер Верховної Ради Андрій Парубій заявив, що затягування Президентом призначення нового складу Центрвиборчкому створює негативне ставлення до інституту влади в цілому.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: