Парубій розкритикував Порошенка за затягування призначення ЦВК

Читать на русском
Спікер Верховної Ради підкреслює, що за непризначення членів ЦВК відповідальність несе Адміністрація Президента.
Андрій Парубій

Глава парламенту Андрій Парубій вважає, що зволікання з призначенням Президентом членів Центральної виборчої комісії створює в країні негативне тло щодо влади.

Про це він заявив на брифінгу в понеділок, інформує «Слово і Діло» з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

«Вважаю, що затягування в цьому процесі створює вже суспільно погане, негативне тло, яке стосується діяльності української влади», – прокоментував ситуацію Парубій.

Андрій ПарубійНародний депутат України
Парубій обіцяє невідкладно винести до сесійної зали питання щодо призначення нових членів ЦВКСказано 10 травня 2016 р.Статус обіцянки: Не виконано

При цьому спікер ВР відкинув критику парламенту, що стосується питання обрання ЦВК.

«Це питання, яке необхідно ставити президентській Адміністрації. Я як голова Верховної Ради України стверджував і стверджую ще раз, щойно буде подання Президента на членів ЦВК, я негайно дам доручення комітету, щоб це питання було розглянуто й невідкладно я внесу це питання до залу», – заявив він.

Нагадаємо, 13 травня народний депутат Володимир Ар'єв повідомив, що наступного пленарного тижня Порошенко нарешті внесе на розгляд Ради кандидатури членів Центрвиборчкому.

***
Всі матеріали, які розміщені на цьому сайті із посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та/чи розповсюдженню в будь-якій формі, інакше як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: