Береза прокоментував свою невиконану передвиборчу обіцянку

Читать на русском
Борислав Береза за два роки не зміг домогтися від Президента запровадження страхування кожного учасника АТО на 1 мільйон гривень, але пообіцяв і надалі займатися цим питанням
Борислав БерезаФото: РИА

Позафракційний народний депутат Борислав Береза за два роки не зміг домогтися від Президента реалізації його обіцянки про страхування кожного учасника АТО на 1 мільйон гривень.

«Слово і Діло» звернулося до нардепа з проханням прокоментувати, чому так вийшло.

До слова, ця обіцянка Берези є передвиборчою. Станом на сьогоднішній день страхування учасників АТО на 1 млн грн не реалізоване: народний депутат Борислав Береза не ініціював жодного законопроекту та не направив жодного депутатського запиту з вищезазначеного питання.

У коментарі «Слову і Ділу» нардеп заявив, що нагадав Президенту про його передвиборчу обіцянку. «Але він її не виконує. Може, й виконає. Адже він усе ще Президент», – сказав Береза.

Береза погодився, що в своїй передвиборчій програмі він обіцяв саме «домогтися» від Порошенка реалізації його обіцянок про страхування, відповідно, не можна стверджувати, що «нагадав» – це «домігся». Політик також пообіцяв направити депутатський запит із зазначеного питання.

«Слово і Діло» надає обіцянці статус «не виконано». Однак надалі залежно від результатів запиту статус може бути переглянутий.

На сьогоднішній день Береза дав 23 обіцянки, з яких половину виконав. Ще 6 його ініціатив з якихось причин не були втілені в життя. Як виконують свої обіцянки інші народні депутати, можна дізнатися у розділі «Рейтинги».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: