У Раді менше 10% депутатів, які працюють на благо суспільства – Береза

Читать на русском
Народний депутат Борислав Береза розповів про причини неефективності нинішнього складу Верховної Ради.
Борислав Береза

Більшість народних депутатів розглядають роботу в парламенті як трамплін, можливість заробітку або реалізації власних амбіцій, але не як можливість поліпшити життя громадян.

Про це в інтерв'ю «Слову і Ділу» розповів позафракційний народний депутат Борислав Береза.

«Відпрацювавши трохи більше року в парламенті, можу сказати, що у Верховній Раді менше 10% народних депутатів, які дійсно працюють на благо суспільства», - заявив Береза.

За його словами, виборці мають розуміти, що голосуючи за певного кандидата, вони голосують за своє майбутнє, і якщо до влади будуть приходити покидьки та мерзотники, вони будуть і поводитися як покидьки та мерзотники.

«Якщо за Вілкула голосують, то він і далі буде приходити до влади. Те ж саме і з Добкіним. При цьому Добкін як ставився до людей, як до пилу та бруду, так і ставиться зараз. А Вілкул взагалі колись влаштовував розгін людей, і бив людей. І вбивали людей під контролем саме Саші Вілкула», - сказав Береза.

Він також заявив, що українські політики все частіше ставляться до своїх обіцянок абсолютно безвідповідально.

«У нас можна пообіцяти, що ти будеш боротися з олігархами, а потім бігати від одного олігарха до іншого. У нас можна обіцяти, що ти в жодному разі не проголосуєш за Бюджет, але потім тобі кинуть подачку і ти моментально голосуєш... У нас немає послідовних політиків. Це велика проблема», - констатував депутат.

«І друга проблема - це те, що у нас люди вірять у будь-яку нісенітницю, якщо вона гарна. Не важливо, хороша вона чи погана - люди вірять. Коли ви шукаєте чарівників, скоріш за все, ви наймете казкарів», - резюмував Береза.

Повний текст інтерв'ю з Бориславом Березою читайте на «Слово і Діло» завтра, 11 лютого.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: