Соболєв так і не провів всеукраїнську нараду в Києві

Читать на русском
Єгор Соболєв не зміг провести обіцяну всеукраїнську нараду в Києві, яка передбачала створення плану зміни держави.

Народний депутат України від фракції «Самопомочі» Єгор Соболєв не зміг провести обіцяну всеукраїнську нараду в Києві, яка передбачала створення плану зміни держави.

Відповідну обіцянку «Слово і Діло» зафіксувало в грудні 2015 року.

Як написав у своєму листі Єгор Соболєв, за його участю було проведено дві наради в Києві та Львові разом із бійцями АТО та активістами. Також із січня 2016 року кожного третього тижня місяця «Самопоміч» проводить зустрічі з однодумцями з різних міст України.

Соболєв пообіцяв провести всеукраїнську нараду у КиєвіСказано 13 грудня 2015 р.Статус обіцянки: Не виконано

Водночас Єгор Соболєв обіцяв провести одну всеукраїнську нараду в Києві, після того як пройдуть наради з активістами та учасниками АТО у всіх містах України, а цього не сталося. Саме тому «Слово і Діло» надає цій обіцянці статус «не виконано».

Нагадаємо, 13 грудня 2015 року Єгор Соболєв задля створення спільного плану, який передбачатиме перетворення держави на таку, яка працюватиме на людей, пообіцяв провести з учасниками війни за незалежність, волонтерами, активними громадянами всеукраїнську нараду в Києві.

Це вже шоста невиконана Соболєвим обіцянка. Всього «Слово і Діло» зафіксувало 64 обіцянки нардепа, з яких 24 вже є виконаними, а ще 34 – перебувають у процесі виконання.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: