Порошенко поділився з армією особистими грошима

Читать на русском
Президент України Петро Порошенко в 2014 році надав Збройним силам 350 мільйонів гривень особистого прибутку.
Петро Порошенко

Президент України Петро Порошенко виділив на Збройні сили України 350 мільйонів гривень зі своїх особистих коштів.

Як повідомляє «Слово і Діло», про це сьогодні з парламентської трибуни заявив народний депутат від фракції «БПП» Володимир Ар'єв.

Нардеп звернувся до представників опозиції, які звинуватили Главу держави в переведенні своїх активів у офшори.

Порошенко уточнив свою позицію щодо офшорівПорошенко заявив, що компанія Prime Asset Partners Limited на БВО була створена для передачі бізнесу в управління банку Rothschild.

«Сьогодні ми це бачимо й ці люди нас сьогодні вчать, як боротися з корупцією. Тому спочатку відповідайте за свої хабарі. Якщо інших називаєте «скотиняками», то перестаньте «бикувати» самі. Можна багато закидати Президенту України Петру Порошенко, але він працює в дуже складних умовах, коли є зовнішня агресія, внутрішні чвари. Президент України Петро Порошенко в 2014 році 350 млн гривень зі своїх доходів передав на розвиток Збройних сил України й це треба пам'ятати», – заявив Ар'єв.

Також депутат пообіцяв, що завтра на своїй сторінці в Facebook опублікує дані про українські компанії, які продовжують торгувати з Росією.

Нагадаємо, раніше Президент України Петро Порошенко підписав указ «Про заходи щодо протидії зменшенню податкової бази та переміщенню доходів за кордон».

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: