Южаніна розповіла про хід деофшоризації в Україні

Читать на русском
Верховна Рада ще має розробити якісний закон, який дозволить обкладати податком усі доходи в Україні.
Ніна Южаніна

Найближчим часом набуде чинності закон із деофшоризації, втім, Верховна Рада ще має розробити якісний закон, який дозволить обкладати податком усі доходи в Україні.

Про це заявила голова комітету з питань податкової та митної політики, народний депутат від фракції «Блоку Петра Порошенка» Ніна Южаніна, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

«Володіти або керувати офшорною компанією законодавством України не заборонено. Єдине, що державні службовці не можуть входити до керівних органів або бути безпосередньо керівниками такої компанії. Щодо інших заборон, я не знаю», – заявила вона.

Ніна ЮжанінаНародний депутат України
Южаніна заявила, що незабаром представить концепцію ліберальної податкової реформиСказано 5 квітня 2016 р.Статус обіцянки: Не виконано

«Якби інформація про офшори була оприлюднена після декларування активів, то тоді б я говорила, що дані, які не збігаються з даними декларантів, необхідно перевіряти та встановлювати причину, чому дані не збігаються», – наголосила нардеп.

За словами Южаніної, Верховна Рада має розробити законопроект, який дозволить оподатковувати всі доходи в Україні. Вона також додала, що пріоритетом української держави є боротьба за оподаткування доходів.

Крім того, нардеп нагадала, що найближчим часом в Україні запрацює законодавство з деофшоризації, й повідомила про засідання робочої групи із законів щодо деофшоризації, яке відбудеться 13 травня.

***
Всі матеріали, які розміщені на цьому сайті із посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та/чи розповсюдженню в будь-якій формі, інакше як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: