Порошенко уточнив свою позицію щодо офшорів

Читать на русском
Порошенко заявив, що компанія Prime Asset Partners Limited на БВО була створена для передачі бізнесу в управління банку Rothschild.

Президент України Петро Порошенко заявив, що компанія Prime Asset Partners Limited (BVI) на Британських Віргінських островах була створена для передачі бізнесу в управління банку Rothschild.

Про це він заявив під час власного виступу в Національному прес-клубі Японії в Токіо, повідомляє «Слово і Діло».

За словами Порошенка, основною метою заснування Prime Asset Partners Limited було створення спеціального підприємства (SPV) для передачі акцій компанії Roshen в управління банку Rothschild.

У Білому домі прокоментували інформацію про офшори ПорошенкаБілий дім заявив, що Вашингтон не змінюватиме ставлення до Президента України Петра Порошенка через інформацію про офшори.

«Компанії створювалися для передачі бізнесу в управління Rotschild, а не для мінімізації податкової бази. Це підприємство не отримало жодного пенсу з України», – зазначив він.

Нагадаємо, 3 квітня Центр з дослідження корупції та організованої злочинності (OCCRP) оприлюднив інформацію, згідно з якою низка світових політиків, у тому числі й Петро Порошенко, володіли офшорними компаніями на Британських Віргінських островах.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: