Як виконують свої обіцянки нардепи-мажоритарники Івано-Франківської області?

Читать на русском

«Слово і Діло» продовжує інформувати читачів про відповідальність українських політиків і чиновників. Сьогодні на черзі народні депутати України, обрані до Верховної Ради за мажоритарними округами Івано-Франківської області – Ігор Насалик, Олександр Шевченко, Михайло Довбенко, Анатолій Дирів, Юрій Дерев'янко, Юрій Тимошенко та Юрій Соловей.

Найбільшу кількість обіцянок на сьогодні зафіксовано відразу в двох нардепів – Анатолія Диріва та Юрія Дерев'янка (по 23).

Юрій Дерев'янко з цієї кількості виконав лише 4 обіцянки. Більшість його зобов'язань (13) мають статус «у процесі виконання». Ще 6 своїх обіцянок Дерев'янко не виконав. У підсумку рівень його відповідальності – всього 17%.

Анатолій Дирів виявився відповідальнішим. Він із 23 обіцянок виконав 9. Ще 4 його обіцянки мають статус «у процесі виконання». Водночас провалених обіцянок у Диріва також більше. Наразі нардеп не впорався з виконанням 10 обіцянок (43%), що є найгіршим показником серед представлених мажоритарників. Рівень відповідальність Диріва – 39%.

По 6 обіцянок в активі нардепів Шевченка та Тимошенка.

Олександр Шевченко виконав 2 своїх обіцянки, 3 – мають статус «у процесі», а одну він не провалив. Рівень його відповідальності – 33%.

Юрій Тимошенко впорався з 4 своїми обіцянками. Ще по одному його зобов'язанню мають статус «у процесі» та «не виконано». Рівень його відповідальності – 67%.

Як виконують свої обіцянки нардепи-мажоритарники Вінницької області?Найбільш безвідповідальні нардепи-мажоритарники Вінницької області – Мельничук і Спориш; найвідповідальніші – Порошенко-молодший, Кучер і Македон.

Ігор Насалик сьогодні вже не виконує повноваження народного депутата. В квітні він став міністром енергетики та вугільної промисловості України в Кабміні Гройсмана. Зараз у його активі 5 обіцянок. Ще 6 його зобов'язань відправлені в архів у зв'язку з призначенням Насалика до Кабміну.

На сьогоднішній день Насалик не виконав жодної своєї обіцянки. 3 – перебувають у процесі виконання, ще 2 обіцянки він провалив. Рівень його відповідальності на сьогодні становить 0%.

Також наразі, на жаль, не може похвалитися виконанням своїх обіцянок Юрій Соловей. Всі 3 його обіцянки, зафіксовані «Словом і Ділом», мають на сьогодні статус «у процесі».

Михайло Довбенко дав лише одну обіцянку. Вона має статус «виконано».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: