Як виконують свої обіцянки нардепи-мажоритарники Вінницької області?

Читать на русском

«Слово і Діло» вирішило порівняти відповідальність народних депутатів України, обраних за мажоритарними округами у Вінницькій області – Руслана Демчака, Олександра Домбровського, Миколи Кучера, Юрія Македона, Івана Мельничука, Олексія Порошенка, Івана Спориша та Петра Юрчишина.

Найбільш скупими на обіцянки нардепами, згідно з таблицею, є син Президента Олексій Порошенко та Микола Кучер – в їхньому активі по дві обіцянки. В обох депутатів по одній виконаній обіцянці та по одній обіцянці зі статусом «у процесі». Рівень їхньої відповідальності – 50%.

Далі йдуть нардепи Іван Мельничук та Іван Спориш - вони мають по три обіцянки, серед яких немає виконаних або провалених. Всі їхні обіцянки на сьогодні перебувають у процесі виконання. Рівень відповідальності цих нардепів становить 0% – найнижчий серед представлених.

6 обіцянок у активі Юрія Македона – половину він виконав, одну – не виконав, дві – «в процесі». Рівень його відповідальності – 50%.

Петро Юрчишин на сьогодні роздав 8 обіцянок. Лише одна на сьогодні має статус «виконано», решта ж поки перебувають у процесі. Рейтинг його відповідальності – 12%.

Руслан Демчак роздав 10 обіцянок, 5 з яких виконав. Решта його зобов'язань мають статус «у процесі виконання».

На рахунку Олександра Домбровського 13 обіцянок. 4 з них нардеп виконав, одну – не виконав, ще 8 – очікують виконання. Рівень відповідальності – 31%.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: