Місія МВФ зустрілася з Гонтаревою (доповнено)

Читать на русском
Місія Міжнародного валютного фонду сьогодні прибула до Києва та зустрілася з головою Нацбанку Валерією Гонтаревою.
Валерія Гонтарева

Представники місії Міжнародного валютного фонду сьогодні прибули до Києва та провели зустріч із главою НБУ Валерією Гонтаревою.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу НБУ.

Повідомляється, що під час зустрічі учасники обговорили виконання Україною програми EFF зі співробітництва між НБУ і МВФ.

Кубів розповів, коли Україна отримає третій транш від МВФВ уряді України розраховують завершити перегляд програми реформ із МВФ та отримати третій транш кредиту до кінця другого кварталу поточного року.

Гонтарева заявила представникам Фонду про виконання Україною всіх умов програми й додала, що НБУ чекає якнайшвидшого завершення другого перегляду EFF.

У прес-службі також зазначили, що учасники зустрічі обговорили подальшу лібералізацію валютного регулювання та перезавантаження банківського сектора.

Після зустрічі з представниками МВФ, Гонтарева в складі української делегації відбула до Лондона на збори керівників ЄБРР. Главою делегації став міністр фінансів Олександр Данилюк. Українська сторона проведе ряд зустрічей з представниками ЄБРР та делегаціями інших країн.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що місія Міжнародного валютного фонду працюватиме в Києві з 10 по 18 травня.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: