Російські реваншисти знову розпалюють полум'я війни в Європі – Парубій

Читать на русском
Голова Верховної Ради закликав усіх українців вшанувати ветеранів війни, учасникам визвольного руху та жертвам нацизму.

Російські імперські реваншисти забули гіркі уроки війни і знову розпалюють її в центрі Європи.

З такими словами звернувся спікер Верховної Ради Андрій Парубій у своєму зверненні, приуроченому до Дня пам'яті та примирення напередодні Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, повідомляє «Слово і Діло».

«Коли Україна знову опинилася у вогні, вирішальне значення має загальнонаціональне єднання українського суспільства заради нашої нової перемоги, заради щасливого майбутнього України в колі європейських країн», – підкреслив Парубій.

Голова Верховної Ради закликав усіх українців вшанувати ветеранів війни, учасникам визвольного руху та жертвам нацизму.

Парубій також зазначив подвиг тих, хто захистив Україну 70 років тому і тих, хто зараз обороняють незалежність країни на сході. Окремо відзначив співгромадян, які на окупованих територіях докладають усіх зусиль для відновлення цілісності України.

Як виконують свої обіцянки Парубій і Геращенко?Новообрані спікер Андрій Парубій та перший віце-спікер Ірина Геращенко роздали на двох 93 обіцянки. Хто більш відповідальніший?

Нагадаємо, що сьогодні, 8 травня, Україна відзначає День пам'яті і примирення, який присвячений жертвам Другої світової війни за визначенням 59/26 резолюції Генеральної Асамблеї ООН. День відзначається щорічно 8 і 9 травня, починаючи з 2005 року.

Раніше Парубій заявляв, що питання надання Україні летального зброї досі перебуває в політичній площині, проте переговори щодо вирішення цього питання тривають.

Він також закликав Міністерство закордонних справ України від 19 квітня скликати засідання Ради безпеки ООН через заборону РФ Мін'юстом Меджлісу.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: