Київрада відреагувала на протести власників МАФів

Читать на русском
Київська міська рада вирішила відтермінувати запровадження заборони на продаж спиртних напоїв у столичних кіосках.

Київська міська рада ухвалила рішення відтермінувати позбавлення ліцензій на продаж алкоголю власників кіосків.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу КМДА.

Заступник глави Київради Володимир Прокопів повідомив, що власників МАФів не будуть зараз позбавляти ліцензій на торгівлю спиртним. Київрада залишає ліцензії дійсними до завершення терміну їх дії.

«Позиція міської влади незмінна, алкоголю в МАФах бути не повинно. Але будь-який процес потрібно проводити цивілізовано. Якщо люди заплатили за ліцензію на продаж алкоголю, вони мають право до завершення дії своєї ліцензії цей алкоголь продавати. Потім ми ставимо крапку на цій діяльності», – заявив Прокопів.

Білоцерківець: власники МАФів планують захопити КМДАНардеп від «БПП» Дмитро Білоцерківець, який раніше займався питанням демонтажу МАФів у Києві, заявив про плани власників кіосків захопити будівлю столичної адміністрації.

Нагадаємо, сьогодні під будівлею КМДА протестували власники МАФів з вимогою скасувати запроваджений раніше Київрадою мораторій на продаж алкоголю в кіосках.

Мер Києва Віталій Кличко 14 квітня підписав рішення депутатів Київради про заборону продажу алкогольних напоїв у МАФах через значне погіршення криміногенної обстановки в столиці України.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: