Сьогодні в черзі на КПВВ «Мар’їнка» стояло майже півтисячі автомобілів

Читать на русском
Пасажиро-транспортний потік через пункти пропуску на лінії розмежування на Донбасі зріс, констатують у Держприкордонслужбі.

Сьогодні на контрольно-пропускному пункті в’їзду/виїзду «Мар’їнка» в Донецькій області утворилася черга з 420 автомобілів: 270 на в’їзд з окупованої території та 150 – на виїзд.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на Державну прикордонну службу України.

«Сьогодні зранку для перетину лінії розмежування через КПВВ «Зайцеве» на в’їзд з неконтрольованої території перебувало 150 автомобілів, а на виїзд – 110. У «Мар’їнці» на оформлення очікувало 270 та 150 транспортних засобів на в’їзд та виїзд відповідно», – йдеться в повідомленні прикордонної служби.

Бойовики збільшили кількість обстрілів – штаб АТОНа Донбасі проросійські бойовики обстрілювали опорні пункти українських військових, заборонену Мінськом зброю не застосовували.

На КПВВ «Гнутове» черг практично не було: на підконтрольну уряду територію заїхали лише 20 авто.

Прикордонники відзначають пожвавлення транспортного та пасажиропотоку на контрольно-пропускних пунктах на лінії розмежування на Донбасі. Так, за вчорашню добу через КПВВ «Зайцеве» прослідувало 7997 осіб та 1510 транспортних засобів; «Мар’їнка» – 6810 осіб та 1615 транспортних засобів; «Гнутове» – 3680 осіб та 895 транспортних засобів; «Станично-Луганське» – 4620 осіб.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: