Україна та Молдова обговорять питання мит – Кубів

Читать на русском
Про це глави міністерств економіки двох держав домовилися під час телефонної зустрічі на сьогоднішньому засіданні уряду України.
Голова МЕРТ Степан Кубів

Міністри економіки двох держав Степан Кубів та Октавіан Калмик найближчими днями мають намір обговорити питання торговельних суперечок, які виникли між країнами.

Про це глава МЕРТ заявив у себе на сторінці в Facebook, повідомляє «Слово і Діло».

«Ми домовилися, що протягом найближчих днів зустрінуться українські та молдавські експерти для консультацій із торгівлі між двома країнами та вирішення тих проблем, які виникли сьогодні», – написав Кубів.

Про це міністри домовилися під час телефонної зустрічі на сьогоднішньому засіданні уряду України.

Не санкціями єдиними: ЄС перемагає РФ у війні за ринки пострадянських країнПоки Україна відволікала агресивні військові маневри Росії, Молдова, Грузія, а за останній рік – і Білорусь, вдало посилили свої торговельні відносини з Європою.

Раніше стало відомо, що молдавський уряд ухвалив постанову, якою запроваджуються мита та квоти на поставки української м'ясо-молочної продукції та цементу.

У МЕРТ України заявили, що запроваджені Молдовою квоти й мита на українську продукцію порушують норми Світової організації торгівлі та Угоди про зону вільної торгівлі в рамках СНД.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: