Доба в зоні АТО: бойовики вели неприцільний вогонь

Читать на русском
Незаконні збройні формування на Донбасі не повністю дотримуються режиму припинення вогню, час від часу ведучи неприцільний вогонь у бік українських позицій.

Бойовики незаконних збройних формувань на Донбасі не повністю дотримуються режиму припинення вогню, що має діяти на сході України відповідно до Мінських домовленостей.

Як повідомляють у штабі АТО, попри те, що цілеспрямованих обстрілів позицій ЗСУ за минулу добу зафіксовано не було, сепаратисти продовжують вести неприцільний вогонь у бік українських військових, передає «Слово і Діло».

Ціна миру: які завдання вирішують вибори на Донбасі?Питання виборів на Донбасі, схоже, з площини гіпотетичної переходить у розряд практичних. Однак чи збирається насправді українська влада їх проводити і що для цього треба?

«Ввечері бойовики обстріляли з ручного протитанкового гранатомету один з опорних пунктів сил АТО в районі Мар’їнки. На Горлівсько-Світлодарській дузі бандити вели неприцільний вогонь зі стрілецької зброї та гранатометів в бік позицій українських захисників біля Зайцевого та Луганського», – йдеться в заяві прес-служби штабу АТО.

При цьому військові констатують, що за останню добу ситуація в зоні проведення антитерористичної операції відчутно стабілізувалась.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: