Росія посилює присутність в «ЛНР», щоб контролювати Плотницького – розвідка

Читать на русском
Завтра на окуповану частину Луганської області прибуде загін швидкого реагування російської Нацгвардії для тиску на Плотницького та його оточення.
Ігор Плотницький

Російська Федерація направляє на тимчасово окуповану територію Луганської області загін швидкого реагування «Рись» федеральної служби військ Національної гвардії РФ.

За даними Головного управління української розвідки, російські силовики прибудуть до Луганської області 3 травня, пише «Слово і Діло» з посиланням на «Новое Время».

За даними розвідки, даний загін прибуде на схід України для посилення тиску на «кримінальне оточення глави «ЛНР» Ігоря Плотницького, припинення діяльності бандитських угруповань і збереження контролю за діями підконтрольних Кремлю керівників».

Офіційно: новим губернатором Луганської області призначений Юрій ГарбузПетро Порошенко підписав укази про звільнення Георгія Туки з посади голови Луганської ОВЦА та призначення на його місце Юрія Гарбуза.

Відомо, що підрозділ буде діяти на території самопроголошеної республіки протягом місяця, а очолювати його буде полковник Владислав Єршов.

Нагадаємо, як повідомляло «Слово і Діло» вчора, Російська Федерація напередодні травневих свят поставила бойовикам на Донбас озброєння, військову техніку та боєприпаси.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: