ОБСЄ відкриє спостережні пункти на КПВВ у Станиці Луганській – Тука

Читать на русском
Луганський губернатор Георгій Тука повідомив, за яких умов можуть відкритися КПВВ в Станиці Луганській і Золотому.

Очільник Луганської військово-цивільної адміністрації Георгій Тука вчора провів зустріч із представниками ОБСЄ про відкриття спостережних пунктів Організації на КПВВ у Станиці Луганській.

Як повідомляє «Слово і Діло», про це Тука написав на своїй сторінці в Facebook.

«Вчора о 13:00 відбулася зустріч із керівництвом ОБСЄ про можливість відкриття КПВВ (у Станиці Луганській)», – заявив Тука.

Як виконує свої обіцянки очільник прифронтової Луганської області Георгій Тука?Які обіцянки луганський губернатор Георгій Тука виконав, а які провалив, аналізує «Слово і Діло».

За його словами, він домовився з керівництвом ОБСЄ про те, що на КПВВ в Станиці Луганській Організація облаштує 2 спостережних пункти – по одному з української сторони та з боку бойовиків. Якщо через 48 годин після цього ОБСЄ не зафіксує обстрілів, то пункт відкриється для громадян.

Також Тука сказав, що на вимогу терористів ОБСЄ проведе аналіз території навколо КПВВ у Золотому на предмет наявності там мін, після чого пункт пропуску там може бути також знову відкритий.

Нагадаємо, вчора проросійські бандформування з різних видів зброї обстріляли підконтрольний українській армії населений пункт Мар'їнка.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: