Бойовики активно обстрілювали Мар'їнку – штаб АТО

Читать на русском
Проросійські бандформування з різних видів зброї обстріляли підконтрольний українській армії населений пункт Мар'їнка.

Проросійські бандформування з різних видів зброї обстріляли підконтрольний українській армії населений пункт Мар'їнка.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-центр штабу АТО.

«Найбільше обстрілів із гранатометів різних систем, кулеметів, стрілецької зброї зафіксовано в Мар’їнці. Незважаючи на чималі зусилля бойовиків, позиції українських підрозділів залишилися незмінними», – йдеться в повідомленні.

Окрім Мар'їнки, сепаратисти були активні поблизу Новозванівки, Зайцевого, Широкиного, Щастя, Попасної та Станиці Луганської. Також бойовики використовували заборонені Мінськими домовленостями міномети калібру 82 та 120 мм.

Українська сторона продовжує фіксувати важку зброю бойовиків поблизу лінії розмежуванняЗСУ передали спеціальній моніторинговій місії ОБСЄ інформацію про важку техніку бойовиків поблизу лінії розмежування.

«Міномети калібру 82 мм у напрямку сил АТО було використано бойовиками біля Авдіївки, Водяного, Тарамчука, Новотошківського, Красногорівки та Новомихайлівки, а міномети калібру 120 мм – по наших підрозділах у районі Новотроїцького», – наголошують у штабі АТО.

Загалом, за інформацією прес-центру, за попередню добу проросійські бойовики 42 рази відкривали вогонь по українських позиціях.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: