У НБУ розповіли, коли PayPal повноцінно запрацює в Україні

Читать на русском
Представник НБУ неофіційно підтвердив, що PayPal дійсно разом з НБУ почала вивчати бізнес-кейс щодо Україні, про що раніше навіть слухати не хотіла.

PayPal і Національний банк України вивчають можливість розширення платіжного сервісу в Україні.

Про це розповіла глава департаменту комунікацій PayPal у РФ, Центральній та Східній Європі Галина Скаткіна, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Новое Время».

«PayPal оцінює різні шляхи для поліпшення своїх сервісів в Україні», – сказала вона.

За її словами, PayPal лише нещодавно розширив свій функціонал програми захисту покупців для українців. Це дозволить вирішувати питання, пов'язані з придбаним товаром, протягом 180 днів з моменту покупки (раніше 45 днів – ред.).

«PayPal також надав українцям можливість користуватися згаданою програмою щодо нематеріальних покупок: електронних книг, авіаквитків, потокового відео, комп'ютерних ігор і різних онлайн-сервісів», – додала Скаткіна.

НБУ знижує облікову ставку до 19%: що це означає для українців?Національний банк України знижує облікову ставку з 22% до 19% річних із 22 квітня поточного року.

Нагадаємо, що українці в PayPal можуть лише оплатити покупку (Send Only). НБУ веде переговори про те, щоб компанія надала можливість українцям приймати платежі.

Як повідомлялося раніше, НБУ своєю постановою дозволив міжнародним платіжним системам, таким як PayPal, ApplePay і GoogleWallet, працювати в Україні.

PayPal дозволили працювати в Україні так пізно, тому що до літа 2015 року для цього не було технічних можливостей.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: