Жебрівський до Великодня посилить заходи безпеки на КПВВ

Читать на русском
Глава Донецької ВЦА Павло Жебрівський посилить заходи безпеки на контрольних пунктах області.
Павло Жебрівський

Голова Донецької військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський заявив, що до Великодніх свят і на поминальний тиждень посилить заходи безпеки на контрольно-пропускних пунктах області.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «5 канал».

За словами Жебрівського, він звернувся до Мінської переговорній групі й Спільного центру з координації та контролю режиму припинення вогню, щоб терористи не обстрілювали КПВВ під час Великодніх свят.

«Зрозуміло, що ми збільшимо кількість прикордонників та інших служб для того, щоб прискорити оформлення та щоб не було черг. Тут не лише Великодній тиждень, а ще й поминальний тиждень», – додав Жебрівський.

Жебрівський пообіцяв відремонтувати міст між Луганською і Донецькою областямиЗа словами Жебрівського, крім моста в Лимані, обласна влада за рахунок ЄІБ планують відновити ще один міст.

Також він доручив перевірити на відсутність мін всі кладовища на лінії розмежування.

«Більшість кладовищ на лінії розмежування вже перевірили й дали дозвіл на їх відвідування в поминальні дні. До Великодня, думаю, ми повністю завершимо обстеження всіх кладовищ на лінії розмежування», – сказав Жебрівський.

Нагадаємо, проросійські угруповання обстріляли українські позиції в Правдівці із забороненої Мінськими домовленостями артилерії калібром 152 міліметри.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: