На Донбасі загинуло троє українських військових – спікер АТО

Читать на русском
На вихідних ситуація в Донбасі різко загострилась. Винятком є ​​лише луганський напрямок. Тут була зафіксована тільки одна збройна провокація в Попаснянському районі.

За суботу, 23 квітня, в зоні антитерористичної операції загинули троє українських військовослужбовців, ще шість отримали поранення.

Ще шестеро бійців ВСУ отримали поранення, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на слова спікера адміністрації президента з питань АТО Олександра Мотузяника.

Відзначається, що на вихідних ситуація в Донбасі різко загострилась. Винятком є ​​лише луганський напрямок. Тут була зафіксована тільки одна збройна провокація в Попаснянському районі.

На донецькому напрямку обстріли ведуться на Світлодарській дузі, в районі Зайцевого, під Авдіївкою і на далеких підступах до Донецького аеропорту. Тут зафіксовано 14 обстрілів з боку бойовиків, більше половини з них з використанням мінометів.

На маріупольському напрямку самі напружені точки це Мар'їнка, Новотроїцьке і Широкино. У цьому районі терористи 30 раз порушили режим припинення вогню. У тому числі шість разів застосували важке озброєння.

Карта АТО: ситуація на сході України на 24 квітняСитуація на сході країни станом на 00:00 24 квітня 2016 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів і волонтерів.

У штабі повідомляють, що 23 квітня в районі Мар'їнки півтори години тривав бій. В результаті обстрілу виявилися пошкоджені лінії енергопостачання. Знеструмлена східна частина Мар'їнки, село Перемога і контрольно-пропускний пункт.

Нагадаємо, що на Донбасі з'явиться озброєна поліцейська місія ОБСЄ.

Як раніше повідомлялося, командування ВС РФ відновило залучення представників народів Північного Кавказу в незаконні військові формування, що діють на території окупованого Донбасу.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: