Із Нацполіціі звільнили працівника, який возив у машині сепаратистську символіку

Читать на русском
Працівник Дарницького районного управління поліції Києва, в машині якого був помічений шеврон бригади Беркут 1 АК російсько-терористичних військ, звільнений з органів.

Працівник Дарницького районного управління поліції Києва, в машині якого був помічений шеврон бригади «Беркут» 1 АК російсько-терористичних військ, звільнений з органів.

Наказ про звільнення вже підписав начальник ГУ Національної поліції Києва Андрій Крищенко, повідомляє «Слово і Діло».

Антон ГеращенкоРадник Міністра внутрішніх справ України
Геращенко запевняє, що Савкін буде звільнений з лав Національної поліціїСказано 20 листопада 2015 р.Статус обіцянки: Не виконано

«Для мене є незрозумілою ситуація, коли людина, яка була в АТО, використовує символіку окупанта. Сьогодні мені не важливо, про що думав цей чоловік, роблячи такий крок, важливо, що своїм вчинком він кинув тінь на всіх своїх братів-поліцейських, на весь гарнізон київської поліції. Одна людина одним вчинком може перекреслити місяці праці величезного колективу. Тому, переконаний, йому не місце в поліції!», – так Крищенко прокоментував у Facebook дії поліцейського.

Крищенко також повідомив, що за цим фактом проводиться службове розслідування, підсумки якого будуть передані до прокуратури та СБУ.

Беркут ДНР в Дарницькому райвідділку м. Київ 21.04.2016 рСергей Новиков

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: