У Нацгвардії розповіли, скільки «сталкерів» зловили в Зоні відчуження

Читать на русском
Національна гвардія України заявила, що тільки за минулий рік піймала 1200 порушників режиму в Зоні відчуження.

Підрозділи Національної гвардії України, які охороняють Чорнобильську АЕС і периметр Зони відчуження розповіли скільки порушників пропускного режиму зловили в минулому році.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу Нацгвардії.

«За результатами службово-бойової діяльності тільки за минулий рік військовослужбовці затримали понад 1200 порушників пропускного режиму і повернуто державі коштів на загальну суму близько 735 000 гривень», - розповів підполковник Павло Боговіч - заступник командира частини Нацгвардії, яка охороняє ЧАЕС.

США виділили Нацгвардії $20 млн на охорону стратегічних об'єктівУкраїна розгорнула серйозну співпрацю з Агентством зменшення загроз Міністерства оборони США.

У Нацгвардії відзначають, що проти порушників пропускного режиму, яких затримують годинні, проводиться вивчення причин скоєння неправомірних дій, складаються протоколи затримання, після чого матеріали передаються до відділу режиму фізичного захисту для прийняття рішення щодо порушника.

Нагадаємо, в Національній гвардії України створено резерв співробітників для можливого застосування в зоні незаконного видобутку бурштину на території Рівненської та Житомирської областей.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: