Еквадор продовжує трясти: жертвами землетрусу стали вже майже 600 людей

Читать на русском
Біля берегів Еквадору стався новий землетрус магнітудою 5,7 балів за шкалою Ріхтера, загалом жертвами стали вже майже 600 людей.

Черговий землетрус стався в п’ятницю біля берегів Еквадора, що вже кілька днів потерпає від сильних підземних поштовхів.

Сила нового землетрусу становила 5,7 балів за шкалою Ріхтера, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

Епіцентр нових поштовхів виявився в Тихому океані, за 11 км від еквадорського узбережжя.

Серія землетрусів у Японії: загинули майже три десятки людейПотужні землетруси в префектурі Кумамото, що на заході острова Кюсю, забрали життя майже трьох десятків людей.

Загалом кількість загиблих від серії землетрусів склала вже 587 людей, ще більше 23,5 тис. людей залишилися без житла, 155 осіб вважаються зниклими безвісти.

Рятувальники продовжують розбирати завали будівель, під якими ще можуть залишатися живі люди, що отримали несерйозні травми.

Нагадаємо, перший сильний землетрус магнітудою 7,8 бала стався в Еквадорі в суботу, 16 квітня. Президент країни Рафаель Корреа вже оголосив про запровадження низки спеціальних заходів для відновлення економіки, адже, за попередніми підрахунками, збитки від стихії можуть сягнути 3% ВВП Еквадору.

***
Всі матеріали, які розміщені на цьому сайті із посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та/чи розповсюдженню в будь-якій формі, інакше як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: