Гройсман роз'яснив, чим буде займатися віце-прем'єр Кістіон

Читать на русском
Прем'єр-міністр Володимир Гройсман розповів, за які завдання в уряді відповідатиме Володимир Кістіон, якому спочатку пророкували крісло міністра чи віце-прем'єра з питань окупованих територій.
Володимир Кістіон і Володимир Гройсман

Віце-прем'єр-міністр Володимир Кістіон, якому в уряді Гройсмана спочатку пророкували місце міністра або віце-прем'єра у справах АТО та окупованих територій, відповідатиме за паливно-енергетичний комплекс, інфраструктуру та екологію.

Про це в середу розповів журналістам глава Кабміну Володимир Гройсман, передає «Слово і Діло» з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

«Щодо віце-прем'єра Кістіона – я думаю, що у вас буде можливість переконатися в його професійних якостях, і ви побачите, чим він займатиметься. Я думаю, що ця людина є професіоналом, він курирує питання інфраструктури, паливно-енергетичного комплексу та питання екології», – уточнив прем'єр.

Нагадаємо, раніше кандидатура Кістіона розглядалася на посаду віце-прем'єр-міністра з питань АТО та окупованих територій. Відомо, що він є давнім соратником Гройсмана, оскільки з 2011 по 2014 роки працював першим заступником голови Вінницької міськради, а потім – першим заступником міністра регіонального розвитку, коли цю посаду обіймав нинішній глава уряду.

Додамо, що Міністерство з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб очолив Вадим Черниш.

***
Всі матеріали, які розміщені на цьому сайті із посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та/чи розповсюдженню в будь-якій формі, інакше як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: